Hän on täällä tänään

Tiedättekö, en ole kirjottanut blogiin mitään kuukausiin, huh! Ajattelen tätä kyllä viikottain ja luonnoksiakin on vaikka muille jakaa, mutta silti hommaan tarttuminen on tuntunut ylivoimaiselta. En ole tiennyt haluanko jakaa elämästäni instagramia enempää ja se on varmasti ollutkin se isoin syy.

Jossain vaiheessa myös luin liikaa "näin pidät blogia"- tyyppisiä ohjeita, jotka alkoivat ahdistamaan. Neuvottiin ulkoasussa, otsikoinnissa, hakukoneoptimoinnissa, kuvien asettelussa jne. ja tuntui siltä, että en minä halua noudattaa mitään ohjeita, perkele, minun blogi on minun blogi ja näyttää juuri siltä miltä haluan. Olin siis hetken aikaa hukassa ja jossain vaiheessa en edes postaillut mitään instagramiinkaan.Mutta täällä ollaan! 

En ota tästä mitään paineita ja toteutan tätä just omana itsenäni täysin itseni näköisenä, julkaistavana on mulle tärkeitä juttuja joista olenkin jo näpytellyt luonnokset pitkälle, mutta en vain ole uskaltanut (?) postauksia vielä julkaista, mm. seuraavista aiheista:

  • Kroatian reissukertomus
  • Uniongelmat
  • Pohdintaa ennen- ja jälkeen kuvista ja siitä, onko niiden julkaisu ok
  • Ylipaino ja työelämä
  • Kumpa olisin tiennyt nämä asiat nuorempana- postaus koskien liikuntaa ja syömistä

Let's do this! 
Ei kommentteja