Mökkeily on parasta kesässä

Kesä on rullannut fantastisesti eteenpäin, vaikka välillä tuntuukin siltä ettei tätä kuumuutta jaksa enää ollenkaan. Lakkasin katsomasta säätietoja kun tiedän ettei siellä tule näkymään helpotusta vielä hetkeen.

Viime viikon lopulla kuumuuteen tuli kuitenkin helpotusta, kun lähdettiin miehen kesäloman alkajaisiksi meidän mökille Pohjois-Karjalaan, Villalaan. Meistä on kiva ajaa yöllä ja oltiinkin perillä muistaakseni kolmen aikoihin aamuyöllä "talolla" ja seuraavana päivänä päästiin lempimaisemiini parin kilometrin päähän mökille: Hiukan olen saattanut olla mainonnan uhri, sillä jo ennen reissua mieleen tuli aperol spritz ja himo oli sietämätön. Lupaan, että en enää tänä kesänä mainitse juomasta mitään, sillä instagramin puolella on tullut mainittua aperol spritz jo muutamaan otteeseen, tosin näin se näyttää olevan myös monella muulla. ;) 


 En tiedä kuinka monta kertaa kävin kolmen päivän reissulla uimassa, mutta olin vedessä jatkuvasti. Iltaisin nakkasin uimapuvun pois ja kävelin pitkälle järveä, fiilistelin mökiltä kuuluvaa musiikkia ja hymyilin, en tiedä parempaa. Paitsi mökin saunasta avautuva maisema on myös ihan jees:


Mun iskä on remontoinut tätä mökkiä jo jonkun aikaa ja oon ihan fiiliksissä siitä, kuinka hieno tästä on tulossa, vaikka hommaa vielä riittääkin. Parasta on se, että grillin yläpuolinen osa on katettu, joten täällä viihtyy myös huonollakin säällä. Me nukuttiin miehen kanssa talolla aitassa, enkä ollenkaan pistänyt pahakseni sitä, että talolla oli vilskettä vaikka kuinka paljon. Pääsin viettämään kunnolla aikaa pikkuveljen (uskokaa tai älkää, mulla on n. 30vuotta nuorempi pikkuveli) kanssa, leikkelin muutamat hiukset, paijailin kissoja, nautin pihapiirin nurmikosta paljain jaloin ja sain syödä tietenkin parhaita karjalanpiirakoita ikinä.

Venyttelin päivittäin ja siitä on tullutkin melkein jokapäiväinen tapa jo ihan muutenkin. Viikon päästä on lääkäriaika puutuilevista sormista ja selkäkihelmöinnistä, vaikka ne oireet ovatkin vähenemään päin kun lasten nostelu on ollut tauolla, siltikin se on ehkä ihan hyvä käydä vaikka hakemassa se fysioterapeutti-lähete, en usko tällä ensimmäisellä kerralla muuta saavani, heh.

Viimeinen ilta mökillä meni lettukesteillä jonka jälkeen lähdettiin taas ajamaan yötä vasten kotiin.

Kiitos Villala ja sukulaiset, kohtelitte meitä hyvin. <3


Ei kommentteja