Mitä tapahtuu?

Olen ollut lomalla kolmisen viikkoa ja voi että millaiset kolme viikkoa ne onkaan olleet. Juhlimista, ystäviä, naurua, syömistä... you name it. Saattekin nyt kuulla menneistä viikoista kuvien muodossa, olkaa hyvä:

Viimeinen työpäivä juuri loppunut, kiitos touhula. <3 

Viimeinen työpäivä oli kamala, olin saanut edellisenä päivänä huonoja uutisia ja jo niiden takia tunteet olivat pinnassa ja siihen päälle tieto siitä että lopetan tuolla ja joudun hyvästelemään lapset ja vanhemmat. Onneksi käteen jäi ystäviä, opitut asiat ja käsitys siitä mitä haluan aikuisena tehdä. ;) 


Loma oli hyvä aloittaa syömisen, juomisen, ystävän ja Antti Holma- liven kanssa. 

Vietettiin parin työkaverin kesken iltaa grillaten ja saatoin kömpiä kotiin vasta aamulla seiskan aikoihin. Voi kuinka mulla tulee ikävä näitä kahta tyyppiä. <3
Näillä helteillä oon välillä myös jaksanut laittautua nätiksi. Kuvista sitä ei ehkä huomaa, mutta saatoin polttaa hiukseni vaalennusoperaation yhteydessä ja nyt hiukset on jo hetken aikaa olleet lyhyemmät oikella puolella, hups. 


Oon myös opetellut tekemään kestävää meikkipohjaa joka soveltuisi näille helteille. Varsinkin luomiväri on lähtenyt aina karkuun. Nyt oon saanut luomivärin pysymään todistetusti 10 tuntia ilman että se tippuu _yhtään_ luomivakoon, ja tilanne on sisältänyt kesähelteet + yön baarissa. Menihän tähän semmonen 17 vuotta varmaan... (pohjustusainetta ja puuteria, niinkin yksinkertaista!) 


Vein miehen yllärinä teurastamolle testaamaan Roslundin burgerit, nam! Käytiin myös Jädelinossa josta saa kokemukseni mukaan parasta pistaasijäätelöä (ja kyllä, paras jäätelö koskaan on pistaasijäätelö!) ja on hintansa väärti. Mun pistaasijäätelörakkaus on siinä pisteessä, että on ihan hyvä ettei sitä saa hirveän helpolla käsiinsä, muuten saattaisin puputtaa sitä päivittäin...
Käytiin myös sea-lifessa ja linnanmäellä jossa pääsee muuten vuoristorataan ilmaiseksi, ja vuoristoratahan on ihan best. 

Loppuun vielä kuva sunnuntaiselta aamuyöltä. No mitä tähän lisäämään, ainakin on ollut hauskaa! Lisäksi haluaisin mainita sen, että (excuse my language) ei ole kiinnostanut paskaakaan se, että lähden baariin hihattomassa paidassa ja paljastan (hui!) käsiläskit kaikille, arvatkaa kiinnostiko yhtäkään ihmistä? No ei. Lähtekää siis tekin! 


Ei kommentteja