Melkein jo lomalla

Tiedättekö, kun välillä tuntuu siltä ettei ole saanut mitään aikaiseksi? Rupesin oikein miettimään, että olenhan saanut vaikka ja mitä aikaiseksi! 

Olen tällä viikolla nauttinut hyvistä säistä ja saanut lisää väriä ihoon, ihan jo työnkin puolesta. Näillä säillä automaattisesti iskee pieni lomafiilis päälle ja kurkinkin vähän jo äkkilähtöjä, mutta päädyttiin miehen kanssa siihen, että matkustetaan vasta talvella ja nautitaan nyt hyvistä säistä täällä suomessa.


Viikonloppuna käytiin taco bellissä syömässä, vaikka tarkoituksena oli lähteä käymään tampereella ja kauppuri vitosessa, mutta työviikon väsymys vei voiton joten pikaruoalla mentiin. Käytiin myös leffassa ja sen jälkeen olikin ihana fiilis mennä päiväunille. 


Olenkin taas ottanut ihan rennosti ja nukkunut vaikka ja kuinka, mutta kyllä tänään tuli vedettyä kuminauhajumppa ihan tärinöihin saakka. 

Lisäksi on tullut grillailtua uudella sähkögrillillä ja syötyä mehujäätä (ässä mix mehujää on parasta), ainoastaan talviturkin poisheitto vielä puuttuu, mutta muutenhan tässä ollaan eletty ihan kuin olisin jo lomalla ja hinku mökille savoon olisi jo aikamoinen. 

Värjäsin myös hiukset!


Ja käytiin me kaupassakin ostamassa tulevan viikon ruokatarpeet. Olen myös katsonut kolme leffaa, 10 jaksoa sarjaa ja pessyt pari koneellista pyykkiä. Mitenniin en ole saanut mitään aikaan? 

Vielä kolme viikkoa töitä jonka jälkeen jatkan haikein fiiliksin muihin juttujen pariin, joten aion ottaa lopuista työpäivistä kaiken ilon irti. 

Ei kommentteja