Kuvia joita en koskaan olisi uskonut julkaisevani itsestäni

On varmaan tullut selväksi, että tämä blogi on muutakin kuin painon pudotusta. Tämä blogi toimii mulle keinona hoksata asioita joista voisin saada elämääni lisää onnellisuutta. Onnellisuudesta ja hyvinvoinnista ja niiden eväistä postaan myöhemmin oman postauksensa, mutta kerrottakoot, että itsensä hyväksyminen ja rakastaminen on yksi niistä asioista joihin haluan panostaa.

Olen jo aikaisemmin postannut samasta aiheesta aikaisemmin: minä tykkään minusta

Huomaamattani paino ja siihen liittyvät ulkonäköasiat on vaikuttaneet muutamiin asioihin, esimerkiksi:

  • Olen aina laulanut ja multa löytyy youtubesta kanava, mutta näytän omasta mielestäni aina niin kamalalta kaksoisleukani kanssa lauluvideoissa, josta johtuen videoiden lisääminen on jäänyt. Paino vaikuttaa myös siihen, että en ole hakenut (yhtä x-factoriin hakeutumista lukuun ottamatta vuonna nakki) voice of finlandiin tai muihin ohjelmiin, vaikka oikeasti haluaisin ihan hirveästi. En vaan kestä ajatusta siitä että olisin "se läski laulaja". 
  • Mitä voin pukea päälleni? Vaikka olen sanonut, että puen päälle mitä haluan niin tavallaan se on totta ja tavallaan ei. En haluaisi pistää päälleni esimerkiksi napapaitaa kahdesta syystä: Olen liian lihava siihen ja se ei näyttäisi hyvältä ja vaikka olisinkin pienempi niin en pistäisi sitä päälleni siltikään, sillä napapaidat eivät todennäköisesti koskaan tule kuulumaan vaatekaappini sisältöön, eivät vaan iske muhun. 
  • Vaihdoin vaatteita laivalla ja totesin, että ihan hyvännäköinen muikkeli ja nappasin kuvan. Lantio on ja pysyy vaikka muuten olenkin melkoinen omena. :D 
  • Koska pelaan tietokoneella (tästä postaan vielä myöhemmin) niin vuosi sitten ajattelin, että striimaaminen (eli kameralla oman pärstän ja pelaamisen kuvaaminen ja sen lähettäminen livenä esim. twitchiin) voisi olla hauskaa. Valitettavasti kaksi asiaa mussa oli väärin: olin nimittäin nainen ja isokokoinen sellainen. Nojoo, en lopettanut striimausta kummankaan asian vuoksi, mutta kyllähän se loka mitä sain niskaani tuntui paskalta. 
Nää bikinit. En ole ikinä omistanut bikinejä, joten onko vähän hassua, että nyt päätin hommata moiset? Ihan vielä ei ole näiden aika päästä käyttöön, mutta kymmenen kilon päästä ehdottomasti joo! Ihanat, eikö? (Nää on rosegalista) 
Sitten jos mietitään ehkä vähän huvittaviakin asioita joihin ylipaino vaikuttaa niin tässäpä niitä: 

  • Lentokoneella matkustaminen ja pelko siitä että pitääkö tällä kertaa pyytää se ekstrapala turvavyöhön, vielä ei ole koskaan tarvinnut. 
  • Huvipuistolaitteiden turvakaiteet (onkohan tää se oikea sana? Tiedätte varmaan mitä haen) on ihan kamalia! Joskus 90 kiloisena linnanmäellä hentoinen työntekijä ei meinannut saada vatsan kohdalta turvakaidetta mulle kiinni ja sen kokemuksen jälkeen oon vältellyt kyseistä laitetta (olisikohan ollut kirnu?). Onneksi ei ole tarvinnut poistua laitteesta nolona vaan aina olen kyytiin mahtunut. 
  • Joidenkin autojen takapenkkien turvavyöt. Menee ne turvavyöt kiinni, mutta joissakin malleissa ne jää ns. lukkoon. Huppista. 
  • Ja toinen autoihin liittyvä asia on autosta poistuminen jos vieressä on toinen auto ja välissä vaan vähän tilaa. Eihän se painosta johdu, kuski vaan parkkeerasi liian lähelle toista autoa... jep jep. 
  • Ravintolassa paikka jossa joku toinen istuu sun takana ja mietin että mahdutteko siihen seläkkäin vai pitäisiköhän sun siirtää pöytää vähän eteenpäin. 
  • "Nouse vaan tähän hierontapöydälle jota ei voi laskea" naurattaa joka kerta. 

Erään jumppailun jälkeen ajattelin napata itsestäni kuvan instaan, mutta kaikki kuvathan oli tietenkin omasta mielestä ihan hirveitä. Allimakkarat, ei rintaliivejä (miksi ei? En ymmärrä), tummat silmänaluset.. you name it. Huomaamattani olen alkanut piilottamaan allejani, varsinkin nyt kun painoa on tippunut olen huomannut että allit on alkaneet roikkua ja siitähän mää en tykkää yhtään. 

Pilkahdus raskausarvista, tämmönen mä nyt vaan oon.
Kuulostaa ehkä surulliselta, mutta kyllä mä pidän itsestäni enempi jo nyt, vaikka painoa on tippunut vasta vähän. Yritän ylläpitää sitä ajatusta, että kelpaan itselleni myös näin ja siksi julkaisin nää kuvat täällä, todistaakseni itselleni, että vaikka näytän teille miltä näytän enkä laita vain kiillotettuja kuvia itsestäni ja elämästäni niin mitään pahaa ei tapahdu, tai okei, joku voi tulla kertomaan kuinka läski oon, mutta comoon? :D

Toivottavasti ette ihan hirveästi samaistu näihin kirjottamiini asioihin ja koska lintsi aukeaa ihan kohta niin meette rohkeasti kaikkiin laitteisiin, niin mä itse ajattelin ainakin tehdä! 

Ei kommentteja