Kirjoittamisen vaikeus

Olen enimmäkseen päivitellyt instagramia, mutta käyn kyllä säännöllisesti täälläkin ihmettelemässä luonnoksia joita en ole jostain syystä julkaissut.


Paino on laskenut ja liikuntaa olen onnistunut lisäämään. Aktiivisuusmittarin fitness-testin tulokset ovat parantuneet ja tuntuu että kaikki rullaa tällä hetkellä muutenkin melko mukavasti elämässä.

Viime viikon perjantaina töiden jälkeen iski aivan armoton väsymys ja vedinkin kotona pienet itkut ja itsesäälit jonka jälkeen nukuin jättimäiset unet. Seuraavana päivänä vielä neljän tunnin päikkärit. Päivä jatkui siiderillä ja grillaamisella joihin vaihdoin liikkumisen, mutta päätös oli hyvä ainakin henkistä oloa ajatellen.

Sporttivaatteet ja sykevyö päällä valmiina lenkil... no eikun niille neljän tunnin päiväunille, hups. Mites noi rusketusraidat muuten? 

 Tänään pyörittiin asioilla miehen kanssa koko päivä työpäivän jälkeen. Nappasin uuden aktiivisuusmittarin (joka ansaitsee ihan oman postauksensa) ja kaikkea muuta todella tarpeellista verkkokaupasta (kuten esim. voileipägrillin...) jonka jälkeen sain pitkästä aikaan sushia, enkä napannut tapahtumasta yhtäkään kuvaa, se on kuulkaas aikamoinen saavutus kun ne sushit näyttää kuvissa niin hyvältä.Lupaan seuraavaksi kirjoittaa taas tavoitteista ja etenemisestä, ihan täyttä toukokuuta aktiivisuusmittari ei tule mittamaan, sillä pistin uuden mittarin ranteeseen tänään, mutta ei kai muutaman päivän puuttuminen haittaa mitään?

Iik. Ompas kiva taas kirjotella tänne! Ihanaa toukokuun loppua. <3 

SIIS KATTOKAA NYT TÄTÄ KAMALUUTTA :D 

Ei kommentteja