Millä tahdilla tässä oikein pitäisi edetä?

Sain instagramissa siihen -10kg postaukseen ihania kommentteja, mutta yksi niistä pyörii edelleen päässäni; "Siinä missä ehkä joku olis tiputtanut 20kg, niin joku toinen lojuu vielä sohvalla samassa pisteessä kuin aina. Kehitys on aina kehitystä". Siis vau miten hyvin sanottu! Olen ehkä vähän hölmö, mutta näinkin yksinkertainen asia ei ollut aikaisemmin itselleni ollenkaan selvä, tai ei ainakaan niin selvä mitä se tämän kommentin jälkeen on ollut. Kun viikonloppuna kävin  lyhyellä lenkillä, niin sen sijaan, että olisin miettinyt että voi voi kun oli lyhyt lenkki, ei tästä varmaan ole mitään iloa kenellekkään, ajattelinkin että jes, tämä on nyt kuitenkin 30 minuuttia enempi kuin 0 minuuttia.Ennen projektin aloittamista mietin, että "sitten kun ensimmäiset 10 kiloa on poissa niin julkaisen blogin ja instan myös tutuille, koska olen konkreettisesti onnistunut jossain" ja taustalla oli ehkä pieni ajatus siitä, että en onnistu kuitenkaan ja kuinka "kaukainen" tavoite ne ekat kymmenen kiloa on. Noh, kun tavoite oli saavutettu, mietin, että en mää mitään kehtaa julkaista kun kymmenen kiloa nyt on vaan ihan pieni juttu, ja niinhän se tavallaan onkin, siis lukuna, mutta se isoin juttu on kaikki se mitä päässä on tapahtunut.

Vaikka paino ei tippuisikaan, niin silti niin kauan kun teen aiempaa parempia valintoja niin mitä sitten? En ole aiemminkaan määritellyt itseäni sen mukaan mitä vaaka sanoo, vaan sen mukaan mitä teen ja miltä tuntuu.

Tällä hetkellä mietin, että viimeistään rempan aloittamisen vuosipäivään mennessä (eli olisikohan se joskus lokakuussa) on seuraava kymppi pois, paino alle 100 kiloa ja 20 menetettyä kiloa. Saa nähdä mihin suuntaan tämä homma etenee, sillä pääsiäispyhät toivat puolisen kiloa lisää painoa, mutta samapa tuo, kyllä se sieltä taas rupeaa laskemaan.


Ei kommentteja