Helppo, nopea ja tehokas omalla painolla tehtävä jumppa!

Tarkoituksenani oli jakaa tämä jo ajat sitten, mutta kääk, tämähän oli jäänyt luonnoksiin todella pitkäksi ajaksi unholaan.

Mutta hei, kun on kysytty, että mistä mä olen aloittanut, niin TÄSTÄ MeNaisten sivuilla olevasta jumpasta! Joojoo, ihan oikeasti! 


Tammikuuhun saakka tein tätä ihan tunnollisesti ja jos ei muuta, niin edelleen pystyn tekemään kyykkyjä, kun jumppaa aloittaessani hommasta ei tullut yhtikäs mitään. 

Edelleen tämä kyseinen jumppa toimii pohjana, mutta on muuttunut jonkun verran, sillä esimerkiksi jalkojen dippaus ei onnistu koska lonkka naksuu siinä ikävästi. Ja kuten kyllästymiseen saakka olen asiasta jo maininnut, niin olen ollut kipeänä jatkuvasti, joten jumpat on jääneet vähiin ja lähinnä olen liikkunut kevyesti. 

Ps. Olen myös yrittänyt käydä läpi youtubessa olevia liikuntavideoita, lisäksi kokeilin erästä suomalaista jumppavideopalvelua ja olen kerännyt ison kasan linkkejä bookmarkkeihin, mutta ei niitä tule käytetttyä kuitenkaan. Tämän MeNaisten kehonpainojumpan nappasin lehdestä ja lehti on meillä edelleen näkyvillä, jotenkin se vaan tuli oikeaan aikaan ja siitä oli helppo lähteä liikkeelle. Supermotivoivaa oli myös nähdä tuloksia suoritustavassa jo muutaman viikon jälkeen, mutta ihan pohjalta kun lähtee niin... :D 

Ei kommentteja