Aktiivisuusmittari motivaattorina

Sain lainaan ystävältäni aktiivisuusmittarin, polar A300 ja se on ollut, noh, aktiivisessa käytössä, hehhe. Kerroin jo aikaisemmin, että työskentelen päiväkodissa ja haluaisin seurata omaa aktiivisuuttani ja jo ensimmäisenä päivänä aktiivisuusmittarin päivän tavoite täyttyi helposti.Koska olen saanut lisädataa, niin muokkaan tätä postausta ja kerron tänne huhtikuusta, vaikka nyt on vasta 27.4 niin julkaisen tämän silti, sillä olen kipeänä ja loppupäivinä en pidä aktiivisuusmittaria kädessä, sillä se hiertää välillä ja tarvitsen siitä taukoa. Kipeänä ei muutenkaan tule oltua aktiivinen juurikaan.

Aktiivisuusmittarin tulokset huhtikuulta. En ole kovin tyytyväinen tuloksiin, mutta muistutan itselleni että olen ollut ison osan ajasta kipeänä. 
Saa siis nähdä minkälaisia lukemia esimerkiksi toukokuulta on tiedossa jos pysyn terveenä! Aktiivisuusmittarin käyttö on ollut koukuttavaa ja vilkuilen sitä työpäivän aikana useaan otteeseen. Melkein joka päivä tavoitteeet täyttyvät leikiten, mutta viikonloppusin jään usein tavoitteesta, yllättäen.

Kiitos ystävälleni aktiivisuusmittarin lainasta, sillä tiedän jo melko hyvin mitä ominaisuuksia omalta mittariltani vaadin:

  • GPS
  • Sykkeen mittaus ranteesta
  • Vedenkestävyys
  • Ohut muotoilu
  • Fiksu unenseuranta

Vinkkejä hyvistä aktiivisuusmittareista saa antaa, toivoisin löytäväni mittarin joka liikkuu alle 200e hintaluokassa ja olenkin jo paria mittaria katsellut sillä silmällä.

Ei kommentteja