Mitä löytyy meidän kauppakassista?

Aloitan maanantaina uudessa työpaikassa, jonka johdosta meidän arki tulee kohtaamaan uuden haasteen: kiireen. Olen ollut kotona muutaman kuukauden ja tottunut siihen, että on aikaa suunnitella kauppalistoja ja syömisiään ja ennenkaikkea on ollut sitä energiaa.

Käydään yleensä lähiprismassa tai lidlissä, mutta välillä teen noutotilauksen kauppakassipalveluun ja käydään noutamassa kauppaostokset, se on ihanaa ja superhelppoa! Tykkään tehdä listoja ja suunnitella asioita, joten kauppatilauksen tekeminen rauhassa pitkin viikkoa on oikeasti nautinnollista, heh. Teen usein foodien (jonka sivuille pääsee tästä) kautta kauppalistan vaikka noutotilausta ei tehtäisiinkään ja käytän kyseistä listaa kaupassa, toimii.

Tästä päästäänkin sitten siihen mitä otsikko lupasi, käytiin kaupassa ostamassa tulevan viikon ruokatarpeet ja nyt pääsette vähän kurkistamaan mitä meidän kauppakasseista oikein löytyy!

Tomaattimurskaa, tortillakamppeita, dippejä, kermaviiliä, maitoa, leipää, profittejä, riisiä, klementiinejä, paprikaa, mausteita, pakastevihanneksia, puolukoita, kukkakaalia

Perunasipulisuikalepussi, profittejä, kermaa, kevytnakkeja, kanaa, kanaa ja kanaa (:D), jauhelihaa, leikkeleitä, kevytruokakermaa, sipulia, kaalia, salaattia, omenamehua joka kuuluu ruokaan jota aion tehdä. 

Kurkkuja, tomaattia, tagliatelleä, mausteita, sitruunaa ja lihapullapannua pari pussia; en muuten ole tainnut koskaan ostaa moista, mutta halusin jotain superhelppoa paniikkiruokaa pakastimeen. 

Tehtiin tänään kinkkukiusausta, linssikeittoa sekä kaalilaatikkoa, täytettiin rasiat ja pistettiin osa jääkaappiin ja osa pakkaseen. Salaatit tehdään päivittäin, tuore vastatehty salaatti maistuu parhaiten.

Aikaisemmin kauppakassin sisältö olisi varmaan ollut melko samanlainen, mutta sillä erotuksella, että mukana olisi ollut karkkia tai jäätelöä, croisantteja tai karjalanpiirakoita, nugetteja, pakastepizzaa, saarioisten roiskeläppiä ja ehkä vielä sipsejäkin.

Herättääkö ajatuksia? Mitä teidän kassista löytyy ja mikä on ehdoton ei? 

Ei kommentteja