Tule vaan 2018, valmiina ollaan!

Vuosi 2017 oli mullistava: Totuttelin uuteen kotikaupunkiini, opiskelin, suoritin työharjoittelun, lopetin opintoni, sain hakemani työpaikan ja lisäksi aloitin tämän projektin jolle ei olisi voinut olla täydellisempää aloituskohtaa!

Tiedättekö, yhtenä päivänä istuin vessassa lukemassa MeNaisia (parasta, kumpikin.) ja kun laitoin lehden pois, niin kiinnitin huomiota kanteen ja ensimmäistä kertaa koskaan en joutunut ajattelemaan, että "kyllä minäkin vielä sitten joskus", vaan pystyin sanomaan, että "minäpä tein ton jo!". 

Kerrankin minä, painoasioissa luovuttaja, olen saavuttanut jo jotain! Tiedättekö sen ajatuksen joka hiipii mieleen kun ajattelee painojuttuja: jos olisin aloittanut pari kuukautta sitten niin paino olisi nyt jo tippunut, tai:  jos olisin pysynyt suunnitelmassa viimeiset puoli vuotta niin tilanne olisi nyt ihan eri?  Tai kuinka tekisin nyt uudenvuoden lupauksen, taas jälleen, ja vannoisin aloittavani elämäntaparemontin? 

Paino on tippunut melkein kuusi kiloa ja näin ollaan alle 115 kilon raja alitettu, seuraava etappi on alle 110 kiloa ja -10kg, eli nelisen kiloa vielä, olen innoissani! 
Talvitakki ei kiristä enää niin paljoa, kunto on parantunut ja kävelyvauhti arjessa nopeutunut. Venyttely on tuottanut tulosta ja saan jo sormet lattiaan, kun aiemmin ne jäivät puoleenväliin säärtä.


Olisin toivonut, että pienentyminen olisi alkanut vatsasta tai kaksoisleuasta, mutta nähtävästi ensimmäisenä lähtee tissit tai sen ympäristö, voi vi***.

Toivon, että 2018 tuo mukanaan kaikkea ihanaa meille kaikille. Jos ei muuta niin onnellisuutta, hyviä yöunia, rentoutumista ja energisyyttä!


Hyvää uutta vuotta kaikille! 









Ei kommentteja