Mitä söin viime viikolla vol 4

Katsokaa, hän on vaihtanut otsikon! Koska aikaisempi "mitä söin tällä viikolla"- otsikointi oli selkeästi väärin (kerta olen pääsääntöisesti julkaissut tämän postauksen jälkijunassa) niin nyt mää päätin että vaihdetaas.

Eli, mitä söin viime viikolla:

Maanantai; Aamulla kinkkusarvi ja joulutorttu, illalla kaksi tonnikalatoastia ja teetä. Ei maistu ruoka taas ei vaikka jääkaapissa on joulukinkkua ja hampurilaisia ja vaikka mitä herkkuja.

Tiistai; Aamulla kinkkusarvi ja joulutorttu sekä teetä. Illalla auraleike ja ranskalaiset kun käytiin ulkona syömässä.

Keskiviikko; Aamulla puuroa, raejuustoa ja banaani.
Päivällä kanankoipi ja riisiä jossa mukana herneitä ja porkkanaa.
Illalliseksi kävelylenkin jälkeen nakkikeittoa ja pari hapankorppua.
Illalla tummasta leivästä lämpimiä voileipiä joissa kalkkunaleikettä, ananasta, aurajuustoa ja juustoa.


Torstai; Aamulla yksi viipale ruisleipää, kalkkunaleike, kurkkua, tomaattia, juustoa, margariinia ja puolikas skyrr, arvatkaa kenelle ruoka ei taida tänään maittaa?
Päivälliseksi kävelylenkin jälkeen vähän nakkikeittoa vaikka ei yhtään tekisi mieli syödä.
Illalla iskee nälkä, tietenkin, kun lääkkeen vaikutus alkaa lakkaamaan. Syön kanaa, ranskalaisia ja kastiketta ja kiroan kun tuntuu että jääkaapissa ei ole mitään järkevää joka johtaa siihen, että käydään yhdeltä yöllä kaupassa.


Perjantai; Aamulla vähän kaurapuuroa, bonnea ja raejuustoa, syöminen tekee pahaa mutta sain sentään muutaman lusikallisen alas.
Päivällä lasagnea ja suolakurkkuja, maistui, santsasin!
Illalla lenkin jälkeen kolme viipaletta kauraleipää joissa voileipäkinkkua, juustoa ja suolakurkkuja, lisäksi söin vähän muroja.

Lauantai; Aamupalaksi mandariini ja vettä
Lounaaksi lasagnea ja suolakurkkuja
Illalla puolikas pullo valkoviiniä ja yksi pieni siideri, lisäksi puolikas pizza, meillä oli kylässä miehen koulukavereita, joten tuli sitten itsekin naukkailtua.

Sunnuntai; Loput puolikkaasta pizzasta ja ihan hitokseen vichya.


Yhteenveto viikosta 

Voisin sanoa että tämä viikko meni ainakin paremmin kuin edellinen viikko. Aion kirjoittaa itselleni ylös ruoka-ajat sekä mitä syön, koska muuten olen päivät syömättä ja tankkaan illalla. Tänään nostetaan lääkkeen annostusta, joten se voi hiukan vaikuttaa taas syömisiin, jännittää! Uskon kyllä että tasapaino tulee vielä löytymään. Paino on laskusuunnassa (teen tästä erillisen postauksen vielä lähiaikoina :) ) ja olo on energinen (pahoinvoinnista ja pääsäryistä huolimatta) joten eipä tässä ole mitään hätää. 
Ruokapäiväkirjaa on ollut hauska tehdä, näen vähän selkeämmin mitä oikein napaani vedän ja ainakin omasta mielestäni ruokapäiväkirjat ovat remppablogien mielenkiintoisinta antia! Näiden kautta pystyy vähän vertailemaan ja peilaamaan omia syömisiään. 

Huomasin, että en ole kirjannut ylös veden kulutustani, mutta tiedoksi että sitä kyllä menee! Käyn jatkuvasti pissalla kun totuttelen juomaan vettä normaalia enemmän. 

Kohti uutta viikkoa, tehdään tulevasta viikosta paras! 
Ei kommentteja