Mitä söin tällä viikolla vol. 3

Taas mennään, eli mitä söin menneellä viikolla. Piti julkaista tämä jo eilen, mutta olin unohtanut koko asian koska podin pahaa oloa sohvalla ja noh, täytyy myöntää että tämän blogin kirjoittaminen ei ole ollut nyt ensimmäisenä mielessä. Lupasin että kirjotan ruokapäiväkirjaa rehellisesti ja niin aionkin tehdä.

Mutta täältä hei pesee, viimeviikon ruokailut olkaa hyvä;

Maanantai: Tilattiin ruokaa; kanaa ranskalaisilla ja pizzaa, että semmoset päivän ruoat...

Tiistai: Aamulla kaksi palaa ruisleipää normaaleilla täytteillä ja teetä. Päivällä pari viipaletta jotain kuivakakkua ja kahvia kun käytiin kylässä.  Illalliseksi nugetteja ja ranskalaisia. Illalla muutama lakukarkki ja aamuyöllä muutama haarukallinen makaronitonnikalasörsseliä.

Keskiviikko: Aamulla pari lusikallista skyrriä ja puolikas mandariini, päivällä kinkkujuustocroisant ja päivällä saarioisten roiskeläppä, lisäksi vähän lakuja ja muumilimua, illalla kävin lenkillä ja saunassa jonka jälkeen oli pakko syödä vielä jotain, nappasin pienen palan ciabattaa ja kinkkua päälle. Eilen aloitettiin ADHD-lääkitys, joten mikään ei maistu ja kokoajan on paha olo.

Torstai: Aamulla saarioisten roiskeläppä ja kinkkujuustocroisant, illalla kaksi tortillaa.

Perjantai: Aamulla kaksi toastia joiden välissä cheddaria ja tonnikalaa ja lisäksi nappasin lasin pepsi maxia, illalla kotipizzasta tilattua pizzaa.

Lauantai; Aamulla kaksi toastia joiden välissä cheddaria ja tonnikalaa ja lisäksi teetä.
Päivällä pizzariumin pizzaa ja illalla arnoldsin donitsi ja bagel.


Sunnuntai; Joulukinkkua, joulutorttuja ja kinkkusarvia, hirvee olo koko päivän ja olinkin vaan sohvan nurkassa.

Kuten voidaan nähdä, niin menneessä viikossa ei ollut ruokailujen puolesta mitään positiivista. Huomaan että pikkuhiljaa pystyn syömään ilman että kaikki ällöttää, vaikka eilen olin ihan varma että kinkku tulee ylös ja vannoin että en syö kinkkua enää ikinä, heh. Käytiin ostamassa verenpainemittari koska ajattelin huimauksen ja pääkivun johtuvan korkeasta verenpaineesta, mutta kappas, verenpaine on nyt ollut lääkkeen vaikutuksen aikana korkeimmillaan 146/87, joten kaikki hyvin. Mainittakoot että vielä pari kuukautta sitten alapaine huiteli siinä satasen lähettyvillä, eli jotain muutosta on tapahtunut!

Alan nyt pikkuhiljaa totuttelemaan takaisin aamupuuroon ja yritän tehdä ruokaa, uskon että olo helpottaa jossain vaiheessa ja pääsen jatkamaan ruokaremppahommia, vaikka nyt meneekin näin. Sanoinkin jo aikaisemmin, että vaikka nyt menee näin, niin menkööt, en ole millään nopealla kuurilla jossa painon pitää tippua mahdollisimman nopeasti. Elämässä tulee tilanteita joissa asiat ei mene kuten haluaisi, tärkeintä on kuitenkin palata "ruotuun" ja jatkaa, eikö vain?Ei kommentteja