Puuro. Uhka vai mahdollisuus?

Vihaan kaurapuuroa. Entiset työkaverit varmasti muistavat kuinka aamupalalla yritin saada kaurapuuroa alas ja samalla valitin kuinka pahaa se on. Olen kokeillut pikakaurapuuroja, soseita, raejuustoa, suolaa, voita, mikropuuroa, keitettyä puuroa, veteen tehtyä puuroa, maitoon tehtyä puuroa, marjoja, hedelmiä... you name it. En tykkää kaurapuurosta.Okei, myönnetään, nykyään pystyn syömään kaurapuuroa (ehkä olen tottunut makuun?) kunhan se on gluteenitonta ja isohiutaleista ja keitetty pitkään maidossa. Gluteeniton kaurapuuro on mielestäni vähemmän kitkerää ja isot hiutaleet antaa kivan tuntuman ja maitokin pehmentää makua vielä entisestään. 

Mä söisin mielelläni riisipuuroa tai mannapuuroa, mutta ne on enemmänkin herkkuja kuin terveellisiä aamupalavaihtoehtoja, joten kumpaakaan näistä ei meillä kovin usein näy. 
Niinä aamuina kun puuro ei maistu niin otan leivän tai vaihtoehtoisesti syön ihan tosi pienen puuron. Välillä vaihdan kaurapuuron ohrapuuroon, mutta sekään ei ole mielestäni sen parempaa.. Ompas tää puuronsyönti hankalaa. :D 

Ei kommentteja