Miten liikun nyt?

Koska olen jo avannut syömisiä, niin avataan oman postauksen muodossa liikkumisia hiukan.

Olen ollut jo muutaman vuoden (kamalaa, mutta näin se aika vaan menee eteenpäin huomaamatta) liikkumatta säännöllisesti, toki miehen kanssa ollaan käyty satunnaisesti kävelyllä ja uimassa, harrastin hetken tanssiakin (kunnes reväytin takareiden ja en pystynyt kumartumaan kolmeen kuukauteen) ja välillä olen vakaasti päättänyt ruveta notkeaksi ja olen urheasti venytellyt joka ilta olohuoneen lattialla ja jossain vaiheessa vaan unohtanut koko venyttelyn. Joka syksy tulee pieni kaipuu kuntosalille, mutta ihan vielä ei ole sen aika.


Teininä mä harrastin thaiboxingia ja kävin jonkun jäähallin yhteydessä olevalla kuntosalilla tekemässä ees jotain. Aikuisiällä liityin johonkin kuntosaliketjuun ja kävin ryhmäliikuntatunneilla ja pyöräilin aika paljon.

Jossain vaiheessa liikunta jäi melkein kokonaan pois, tuli uusi parisuhde (tekosyitä, tiedetään tiedetään) ja me huomattiin että liikunnan ja terveellisen ruokavalion sijaan molemmat tykkäs istua koneella tai sohvalla ja syödä, kilojahan tässä kolmessa vuodessa on tullut melkein tarkalleen siis kakskymmentä.


Hiukan päälle kuukausi sitten mä löysin omalla kehonpainolla tehtävän jumpan josta mainitsin jossain aikaisemmassa postauksessa ohimennen ja tätä ollaan aika hyvin pystytty noudattamaan säännöllisesti, eli 3-4x/vko, nyt meidän täytyy vaan saada kävelylenkit ja uiminen tähän lisäksi säännölliseksi ja sitten olen tyytyväinen.

Eilen huomasin ensimmäisiä konkreettisia asioita kunnon parantumisessa, mutta koska kohta on kuukausi takana niin postaan silloin "mitä kuukaudessa on tapahtunut"- postauksen ja kerron siinä lisää (vasta kuukausi, joojoo! Mutta se on kuukausi enempi kuin ei mitään)!


Ps. Tänään tuli käytyä puolentunnin pirtsakalla aamukävelyllä (vaikka kuvassa ei ehkä näy kovin pirtsakka tyyppi :D)  ennen aamupalaa ja se tuntui hyvältä, en edes halua lähteä aamulla tyhjällä vatsalla sen pidemmälle kävelylle koska veikkaan että sen jälkeen ei tulisi enää seuraavaa kertaa. :D Pienin askelin ja puolentunnin kävely on kuitenkin parempi kuin ei kävelylenkkiä ollenkaan!

Ei kommentteja