Mitä söin tällä viikolla vol.1

Haluan pitää tänne ruokapäiväkirjaa ja uskon että se on aika opettavainen kokemus ja vähän ehkä jännittääkin! Empäs muista koska olisin viimeksi ruokapäiväkirjaa pitänyt.

Tätä koko elämäntaparemonttia on takana ehkä kolmisen viikkoa, eli ihan alkutekijöissä vielä mennään. Jännä nähdä mihin suuntaan nämä viikot alkavat kehittymään.


Maanantai

Aamupala; Kaksi viipaletta ruisleipää, juustoa, kalkkunaleikettä, kurkkua, teetä ja iso lasi vettä

Lounas; Kaksi tortillaa (meillä oli tortillatarpeita vieraiden jäljiltä jääkaapissa), täytteinä maustettua jauhelihaa, cheddarkastiketta, salaattia, kurkkua, tomaattia ja vähän purkkisalsaa, lisäksi join vichya.

Päivällinen; Sama kuin lounas

Iltapala; Kaksi viipaletta ruisleipää, juustoa, kalkkunaleikettä, kurkkua, teetä ja iso lasi vettä

Tiistai

Aamupala; Pieni annos kaurapuuroa, sokeroimatonta vadelmamehukeittoa ja yksi ruisleipä juustolla, kalkkunalla ja vihanneksilla, lisäksi vettä.

Välipala; Muutama pähkinä

Lounas/päivällinen; Avokadopastaa

Iltapala; Kaksi viipaletta ruisleipää, samoilla täytteillä kuin aikaisemminkin, purkki tonnikalaa ja vähän raejuustoa, teetä ja vettä. Piti syödä vähän enempi koska olin syönyt päivällä aivan liian vähän.

Keskiviikko

Aamupala; Kaksi ruisleipää, juustoa, kalkkunaleikettä, kurkkua, teetä ja iso lasi vettä

Lounas/päivällinen; Kanahalloum-salaattia

Iltapala; Kaksi ruisleipää, juustoa, kalkkunaleikettä, kurkkua, teetä ja iso lasi vettä. Taas tullut syötyä liian vähän, mutta jännitin tulevaa työhaastattelua ja siksi ruoka ei oikein maistunut.

Torstai

Aamupala; Ohrapuuroa tosi pieni annos ja sokeroimatonta vadelmamehukeittoa

Lounas; Sushia n. 10 kipaletta ja vähän lämpimiä ruokia, yksi puffetti toffee-jäätelö

Välipala; Yksi viipale täysjyväkauraleipää, normaalit leivänpäälliset, teetä, kaksi klementiiniä ja vettä

Iltapala; Maustamatonta jogurttia ja puolikas banaani sekä kaksi täysjyväpaahtoleipää jossa kurkkua, tomaattia ja kinkkuleikkele, lisäksi taas vaihteeksi teetä ja vettä


Perjantai

Aamupala; Pieni kaurapuuro ja omenabonnea, isosti vettä

Lounas/päivällinen/illallinen koostuikin sitten american dinerin burgeriateriasta, zero-cokiksesta, nachoista ja muutamasta irtokarkista, käytiin leffassa ja ainakaan vielä mä en osaa mennä sinne herkuttelematta, ehkä vielä jonain päivänä. :D

Lauantai

Aamupala; Pieni ohrapuuro, sokeroimatonta vadelmakeittoa ja iso lasi vichya

Lounas; Lohta ja parsakaalia teryakikastikkeessa ja riisiä, vettä

Välipala; Omena ja pari klementiiniä söpösti haarukalla kulhosta, teetä

Iltapala; Kolme viipaletta ruisleipää, normaalit päälliset, teetä, vettä


Sunnuntai

Aamupala;  Pieni ohrapuuro ja sokeroimatonta vadelmakeittoa, vettä

Lounas;  Lohta ja parsakaalia teryakikastikkeessa ja riisiä, vettä, lisäksi kaksi hapankorppua ja pari viipaletta juustoa, kaksi klementtiiniä, vettä

Iltapala; Grandiosan mexicanapizza, skyr ja pepsi maxia


Yhteenveto

Siis apua, syön liian vähän vihanneksia ja ylipäätänsä syön liian vähän. Tällä viikolla on tullut myös syötyä herkkuja enempi kuin pitäisi, mutta haluaisin painottaa sitä, että meillä herkkuja syötiin ennen päivittäin, joten tavallaan olen tyytyväinen tähän. Fiilis on ollut hyvä ja paino laskusuunnassa, mutta tätä ruokapäiväkirjaa lukiessani mietinkin että ensiviikolle pitää tehdä vähän muutoksia kuitenkin.

Ensiviikon tavoitteet on lisätä kasviksia ruokavalioon sekä syödä vähän enemmän ja paremmin, erityisesti iltapäiviin täytyy kiinnittää huomiota.
Ei kommentteja