Krapula ja ruotuun palaaminen

Viikonloppuna meillä oli tupa täys porukkaa kun vietettiin iltaa miehen ystävien kanssa syöden, juoden ja pelaten. Erityisesti mieleen jäi syöminen, josta kerron ihan just lisää, mutta ennen sitä mä haluisin kirjottaa vähän juomisesta ja siitä krapulasta.Join illan ja yön aikana pullon valkoviiniä, yhden oluen, yhden lonkeron ja kai joku jonkun paukun mulle taisi tehdä, tää määrä on mulle suhteellisen normaali mutta juon ehkä kerran kuukaudessa enkä  muuten edes tissuttele, lääkäritkin on ymmärtäneet kun oon sanonut että "kun juon, niin juon kännit ja ehkä kerran kuukaudessa" enkä oo pahemmin saarnaamista kuullut.

Yleensä mulla ei oo lievän väsymyksen lisäks muunlaista krapulaa, mutta eilen tuntui että koko pää ja kroppa oli jumissa koko päivän ja univelkaa onkin tässä makseltu takaisinpäin...

Ylivoimaisesti hölmöin lieveilmiö, jos näin voi sanoa, on se "loputtoman nälän darra"- kuten kaverini on tän nimennyt, mä siis voisin syödä kokoajan jotain. Eilen mä siis vedin pizzaa, tortilloja (tortillat on ihan ok, mutta mä en voi vastustaa juustokastikkeen överisyömistä...), pähkinöitä, sipsejä ja limua, eli ei ihme jos tänään on vähän turvonnut olo.
Ois helppo jatkaa tätä maanantaita samalla linjalla, syödä vaan ja pelata, tai vaihtoehtoisesti mennä toiseen ääripäähän ja syödä aamupalaksi puuroa ja miettiä siinä puuron äärellä kuinka tää koko homma ottaa vaan päähän ja sit kuitenkin sortua johonkin herkkuihin ja luovuttaa.

Mutta nope! Mä päätin aamupalaksi juoda ison lasin vettä, keittää mun lempiteetä (tescon chai <3), tehdä pari ruisleipää ja napata vielä klementiinin mukaan matkaan.Nyt mä tiedän että, anteeksi kun kuulostan seuraavaks ihan kävelevältä kliseeltä, mutta, että mun on helpompi palata takasin normaaliin syömiseen jos mulla on heti aamusta vatsa täys ja koska mulla on vatsa täys mun tänpäiväset päätökset ruokailuiden suhteen tulee olemaan fiksuja, toivottavasti.

Eli mitä mä olen oppinut?


  • Mä en ole pikadieetillä, siksi välillä kännäily ja överiksikin menevä mässäily on ok, kunhan se muu ruokailu on kunnossa. 
  • Syö kunnon aamupala. Piste. 
  • Vaikka vetäisin viikon putkeen pizzaa niin se ei ole syy lopettaa ja luovuttaa, vaan aina, oli tilanne mikä tahansa, mä palaan takaisin normaaliin syömiseen. 
Ei kommentteja